Kondylomata

Dobrý den již druhý měsíc se léčím s kondylomaty. Paní doktorka mi je potárala podofilem a to bylo naopak ještě horší. Vzala jsem situaci do svých rukou a potírala je duofilmem a stříkala spray epigen. Zdá se že je to o dost lepší skoro zmizely, ale nedávno mě po stolici začalo šíleně svědit konečník a koukala jsem že je mám asi i v konečníku nahmatám si i malinké pupínky uvnitř. Tak si také stříkám spray epigen a beru druhý měsíc hlívu ustřičnou v tabletkách. Myslíte si, že by mohly sami zmizet? Mám hrozný strach jít na nějaký zákrok. Moooooc prosím Vás o radu moc. A navíc jsem včera měla nechráněný pohlavní styk, když je mám už skoro jen v končníku snad nic přítel nechytne. Moc děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den , milá paní , možná v konečníku nejsou a zbytečně se strachujete , najděte si pracoviště , se kterým budete spokojená a kterému budete věřit, léčba podophylinem je sice standardní , ale jen jen jednou z mnoha léčebných postupů u tohoto virového onemocnění (laser, excochleace, očkování, imunomodulační terapie...). S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: