Kondylomata a očkování

Dobrý den, Je mi 18 let, už přes 2 měsíce mám kondylomata.Léčila jsem je léky a mastičkami, nakonec jsem ale šla na vypálení.Paní doktorka mi řekla, že by bylo dobré nechat se očkovat vakcínami které dohromady stojí 12 000,-.Touto vakcínou se ale očkují spíše dívky kolem 14 let, a tak se chci zeptat jestli na toto očkování není pozdě. Děkuji

Odpověď odborníka:

V tomto věku na očkování pozdě není a lze je jen doporučit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: