Kondylomata a ockovani

Dobrý den, dnes jsem byla u svého gynekologa abychh se poradila o očkování, alemocmi neporadil. Proto bych se chtěla přeptat vás. Můj přítell, se kterým jsem již 1.5 roku (žádného jiného sexuálního partnera nemám) má na penisu kondylomata, která mu byla operativně odstraněna,nicméně po měsíci se opět vrátila a tak jde znovu na operaci. Měli jsme spolu nechráněný sex amůj lékař tvrdí, že je tuudíž ppro mě očkování proti rakovině děložního čípku téměř zbytečné, že již ttedy nějaký HPV vir v sobě mám. Má tedy smysl se ještě nechat očkovat? Moc děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na tuto problematiku se názory různí, podle mého mínění očkování i starších žen i žen se stálým partnerem je doporučeníhodné. Pokud jste ochotna této finanční investice, vřele bych Vám toto doporučovala - je totiž možné, že ještě kolonisována nejste či pouze jinými kmeny HPV virů (je jich mnoho typů). Hodně info načerpáte zde: www.delozni-cipek.cz

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: