Kondylomata a orální sex

Dobrý den, dnes mi byly na gynekologii zjištěny kondylomata, i přes to, že jsem očkována Silgardem, mám jednoho stáleho sexuálního partnera, na netu jsem se dočetla, že pokud partner trpí na afty a provozuje orální sex, tak od něj může partnerka chytit kondylomata, můj partner na afty právě trpí dost často, dále se chci zeptat, zda si tedy musí nechat vyšetřit i krk a hrtan, pokud já mám kondylomata a on mi prováděl orální sex, ještě než jsme to zjistila, děkuji za odpověď, Jana.

Odpověď odborníka:

dobrý den, vyšetřit na ORL zatím asi není úplně nutné, výhledově asi ano, pokud byste měla potíže.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x