Kondylomata a silgard

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně očkování na kondylomata. Byla mi doporučena vakcína Silgard, na kterou jsem přistoupila, před očkování byly veškeré bradavičky pryč, ale po první injekci se mi po třech dnech objevily znova, ale jen malé výčnělky, jako by zbytečky toho "svinstva". Bude vakcína i přes to účinná?? Vymizí ty mršky?? Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano Silgard jer účinný na kondylomata a vakcina bude účinná příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: