Kondylomata, laser, bolest

Dobrý den, jsem 3 měsíce po laseru kondylomat, hned týden na to se mi vytvořily další a za měsíc se jdu objednávat na další laser. Už jsem z toho zoufalá, mám přítele, chceme spolu sexuálně žít a nejde to. Chtěli jsme zkusit chráněný sex s kondomem, ale nemůže do mě proniknout, naprostá bolest, která trvala ještě den potom. Jsem opravdu zoufalá. Paní doktorka mi dělala kultivaci z pochvy a moči a vše negativní, takže o zánět se nejedná. Je možný, že po tom laseru už nebudu schopná pohlavního styku? Chce se mi plakat při pomyšlení, že mě čeká další.. je mi 23 let, mám život před sebou a chci fungovat jako ženská :-( Měla jsem i bolesti při vyšetření na gynekologii - cytologii. Nezvládám ani to.

Odpověď odborníka:

Laser nezužuje pochvu,ten jen odstraní kondylomata,zkuste lubrikační krém,mají jej v každé lékárně a asi u vás bude i značná psychická složka, která vám nedovolí se zcela uvolnit,hlavně zažeňte obavy, že by jste nebyla schopna pohlavního styku,budete- jak píšete- fungovat zcela normálně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Život po infarktu
Články: Život po infarktu
Srdeční infarkt je vážný...
Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Články: Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Po miminku touží snad každá...
Střevním zánětům nesvědčí ananas ani pomeranče
Články: Střevním zánětům nesvědčí ananas ani pomeranče
Stojíte nad mísou ovoce a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
První pomoc při poranění oka
Články: První pomoc při poranění oka
Vážná zranění očí mají být...
Kašel je zcela přirozený reflex těla
Články: Kašel je zcela přirozený reflex těla
Kašel je přirozený reflex...
Nedostatek vitamínu D zhoršuje projevy atopického ekzému
Články: Nedostatek vitamínu D zhoršuje projevy atopického ekzému
Takzvaný "antirachitický...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x