Kondylomata nebo ne?

Dobrý den, před několika měsící jsem se léčila na kondylomata. Léčba proběhla úspěšně, nicméně nedávno jsem objevila v pochvě malé bílé výrůstky. Nejsou zcela u poševního vchodu, jsou trochu dál vevnitř, ale dál než jsou už bohužel nevidím. Šla jsem k doktorovi, on řekl, že uvnitř v pochvě žádná kondylomata nevidí a když jsem mu se svou pomocí ukázala tyto výrůstky, řekl, že jsou to zbytky po panenské bláně. Jsem trochu skeptická, pochopte, po té nemoci jsem ted více starostlivá. Navíc už mám dleší dobu pochybnosti o pečlivosti mého doktora. Myslíte, že něco takového to opravdu může být? Nebo bych měla doktora změnit? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, kondylomata mohou být samozřejmě v pochvě i na zevním genitálu. Nahmatat si zbytky po panenské bláně teoreticky můžete, jsou to malé drobounké "kuličky" v oblasti poševního vchodu. Co se týče Vašeho pana doktora Vám neporadím. Pokud k němu nemáte důvěru, je rozhodnutí pouze na Vás.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: