Kondylomata nebo papillae corone glandis

Dobry den,chtěl jsem poprosit o radu. Mám kondylomata nebo papillae corone glandis. Myslím,že to mám už léta.Bral jsem to jako přirozenou věc. V případě ,že jsou to kondylomata . Jak jsou nebezpečné a jak je to nebezpečné pro mojí manželku. Jsme spolu už 8 let a nikdy jsem ji nepodvedl.

Odpověď odborníka:

Z fotografie která je dvojrozměrná je těžko přesně stanovit diagnozu,na kondylomy to příliš nevypadá ty jsou jako bradavičnaté útvary,zajděte na kožní oddělení tam nepotřebujete doporučení praktika. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: