Kondylomata opet

Dobrý večer přeji. Chtěla bych Prosím poradit. Tehdy jsem tu dávala dotaz na Kondylomata a fotku. Bylo mi zde řečeno, že se muže o ne jednat. Šla jsem ke gynekologovi a ten mi řekl, že jsou male a ze mu to spíše připomíná jine bradavice než přímo kondylomata, ale i přesto potvrdil, že se o ne jedna. ... Dal mi na to Wartec a já to poctive aplikovala. Stavila jsem se k lékaři ještě s přítelem a ten byl po prohlídce v pořádku. Zmizely mi problémy, ale ted se mi na stejném miste znovu a opet Malinké dělají po pár měsících . .. přítele mám jednoho a sexuální styk mam jen s nim.... Ještě jak jsem se léčila, tak se pritel zminil, že se mu něco malinkého objevilo na penisu. .. ale zanedlouho to zmizelo a nebyly zadne stopy po tom... Co mám prosim dělat? Wartec mam ještě doma a minule jsem prošla 4mi kurami. ...dekuji

Odpověď odborníka:

Bohužel, kondylomata často recidivují, protože je to otázka také imunity. O tom, že to byla kondylomata svědčí i efekt léčby Wartecu. Je ovšem otázka, zda-li byla kondylomata zcela vyléčena, zda-li tam nezůstaly zbytky a ty potom znovu "vykvetly". Po kůře Wartecem proveďte kontrolu u dermatologa a současně bude vhodné provést imunologické vyšetření.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: