Kondylomata po vypaleni

Dobrý den, prosím o radu. Mam výsev kondylomat na penisu. Byl jsem u doktora a potíral mi to podofilínem. Bohužel asi nedošlo k takovému zlepšení a dnes mi to vypálil tekutým dusíkem. Po výkonu to mám nyní hodne opuchlé i v okolí tohoto výsevu bradavic.Je to normální průběh ? Děkuji Vám za odpověď

Odpověď odborníka:

Po mražení tekutým dusíkem, je normální otok a zarudnutí v okolí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: