Kondylomata - seškrábnutí

Dobrý den, moje gynekoložka mi diagnostikovala kondylomata a dala doporučení na seškrábnutí v nemocnici. Mám velký strach, nemůžu si dovolit v nemocnici zůstat přes noc ... vím, že je to lokální umrtvení, myslíte že budu moct jít ještě týž den domů? Za jak dlouho poté můžu začít znovu sexuálně žít? Co dělat pro to, aby se mi znovu nevrátily... připadám si jako v začarovaném kruhu :( Mockrát Vám děkuji za Váš čas. :)

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy po tomto zákroku většinou jsou pacientky večer propuštěny do domácího ošetření, jako prevence opakování je vhodná vakcina Silgard, styk je možný po zhojení a jeho doba odvíjí od rozsahu postižení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: