Kondylomata u partnera

Dobrý den, obracím se na Vás s pro mě velmi důležitým dotazem. Můj současný partner má z posledního vztahu Kondylomata. Po ukončení léčby bychom samozřejmě chtěli udržovat intimní styk.1) Jaká je pravděpodobnost, že se nakazím? 2) V 16 letech jsem byla očkována třemi dávkami Cervarixu, tak nevím, zda by mi tato vakcinace mohla nějak pomoci? 3) Co mohu udělat pro to, aby se na mě kondylomata nepřenesl? Vyčetla jsem, že kondom přenosu nezabrání. 4) A orálně partnera uspokojit mohu? 5) Nebo je lepší s partnerem nesouložit a partnera opustit? Víte, nejsem vůbec promiskuitní osoba, měla jsem zatím jen jednoho sexuálního partnera a vím, že může můj dotaz znít velmi hloupě, ale jsem z toho opravdu vyděšená. Budu doufat ve Vaši odpověď! S pozdravem Lenka Ládová, 22 let

Odpověď odborníka:

Cervarix proti kondylomům nechrání,pokud bude partner vyléčen neměl by být problém, opouštět kvůli tomu partnera bych viděl jako dost nešťastné řešení, ale to záleží na vašem citu k němu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: