Kondylomata u přítele

Mám takové podezření, že přítel má kondylomata nebo něco podobného. Na předkožce se mu udělali malé bílé pupínky. Vyfotit si to nenechá, ale vypadá to nějak takhle. viz. obrázek. Je tedy pravděpodobné že je budu mít také? Můžeme dál sexuálně žít před začátkem léčby když je pravděpodobné, že jsem se také nakazila?

Odpověď odborníka:

Nejrozumnější cesta je,aby váš přítel navštívil kožního lékaře k stanovení diagnozy a nasazení léčby,a do vyléčení dodržovat pohlavní abstinenci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: