Kondylomata znovu

Dobrý den, dříve jsem se léčila na kondylomata, měla jsem je na sliznicicích u poševního vchodu. Nyní mám půl roku nového partnera a všimla jsem si 3 malých bradaviček na kůži stydké kosti (je to vidět hlavně po holení). Dnes jsem šla na kožní s jiným problémem a při tom jsem paní doktorce tohle ukázala. Řikala, že je to v barvě kůže, že to může být ono a vymrazila to tekutým dusíkem. Trochu to štípalo, zbělelo na chvilku v ordinaci, ale teď doma to nic nedělá, spíš se mi zdá, že se to opticky zvětšilo. Jenže studuji v zahraničí a tohle mražení musím platit. Příští týden jdu na kontrolu na kožní, můžou mi to ještě zmrazit, ale pak už tam chodit nebudu. Prosím, existuje nějaký volně prodejný přípravek na léčení? Dá se použít třeba Duofilm, že bych ty 3 malé bradavičky potřela? Nebo jsem slyšela chválu na Argital krém /bio krém proti bradavicím z vlaštovničníku/? Potřebuju to nějak vyleptat, zahojit, aby to ještě nechytil přítel. Sice jsou na takovém místě, kde by to relativně nemělo příliš vadit, ale stejně mám obavu. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jde o kondylomata, tak Vám volně prodejná mastička nepomůže. Potřebujete nějakou lepší léčbu řízenou lékařem

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: