Kondylomaty

Dobrý den. Je pravděpodobně ze mam hpv ale nemám žádné příznaky. Je možné mit sex s dívkou aniž by se u ni projevili například ty bradavicky proste aby neměla tušení o tom ze hpv mam?? Nebo už nikdy nemůžu mit sex aniž by sem to partnerce nesdělil a nenakazil. Stydím se o tom mluvit. Jen podotýkám ze ma předchozí partnerka hpv měla a ja o tom nevěděl přesto se u me nic neprojevilo a je to už rok

Odpověď odborníka:

Virus může v těle přežívat řadu let zcela bezpřiznakově,Některým HPV virem (zkratka odvozená od latinského human papillomavirus) se v průběhu života nakazí asi polovina všech sexuálně aktivních mužů. Tělo se s viry obvykle vypořádá samo, bez viditelných zdravotních problémů. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: