Kondylomi

Dobry den. Zhruba pred 2 mesiacmi som mala pohlavny styk nechraneny s chlapcom ktory mal vzadku ploche drobne kondylomi. Urobili mu test na hpv a mal negativny mohla som sa nakazitt???

Odpověď odborníka:

dobrý den, mohla jste se nakazit. Nyní záleží na Vaší imunitě, jak si s tím poradí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x