Kondylomta po zákroku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li bych si měla kondylomata po zákroku v celkové narkóze mazat nějakou zklidňující mastí. Na odstrnění jsem byla včera. Raději bych si to nečím mazala, doporučíte mi, prosím, nějaký vhodný přípravek? Pro můj lepší pocit. Moc se mi to "tam dole" nelíbí ;-). Na kontrolu jdu až za 14 dní. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po zákroku není dobré to ničím mazat, jen sprchujte vlažnou vodou a noste volnější prádlo a spíše sukni, aby byl zajištěn vzduch a rána se nezapařila. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: