Kondyomata a neschopenka

Dobrý den, mám 4 den po chirurg. odstraneni vnejsich kondylomat.nyni mam jit do prace a nejsem schopna jako denice placena od normy zajistit spravnou hygienu a vetrani aby se vse lecilo jak ma.Mozna zbytecne se chci zeptat. Ma vubec cenu jit pozadat lekare o neschopenku? dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na neschopenku nárok máte a měli Vám ji nabídnout v nemocnici.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: