Konec ms a stále bolesti

Dobrý večer, mám na vás dotaz.Brala jsem Cilest 3 měsíce a posledního dne 31.10. došlo ke styku přítel na poslední chvíli ejakujoval ven nevím zda něco nešlo do mě, dva tři dny po styku mně začalo být nevolno od žaludku a píchá mě v podbřišku více vpravo, nyní je to lepší ale nebyla jsem schopná nic sníst celý týden vždy po jídle mi bylo silně na zvracení ale nezvracela jsem, je možnost, že jsem otěhotněla?poslední prášek jsem dobrala 2.11. a další jsem nezačala brát už mi došli, je možné, že spermie vydrželi od styku 31.10. do 3.11. kdy jsem si prášek už nevzala?v sobotu 5.11. jsem dostala MS přesně jak jsem měla dostat ale stále je mi špatně a bolesti zůstávájí, je možné že jsem těhotná i přes menstruaci?zkoušela jsem těhotenský test den po MS ve čtvrtek 10.11. odpoledne a zdálo se mi že vidím téměř neviditelného ducha a v sobotu ráno 12.11. byl negativní, není brzo si dělat test?za jak dlouho od menstruace by se měl zkusit?jsem z toho zmatená chodím do práce a je obtížné tam přes bolesti vydržet a tahala jsem s přítelem těžké skříně a gauč při stěhování, prosím Vás jaký je váš názor?

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotenství je dost nepravděpodobné, na druhou stranu, pokud máte bolesti po stěhování, chtělo by to vyšetření lékařem, zda nemáte nějakou jinou příčinu. není to úplně normální.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: