Konec pevné erekce? vlivem stresu

Dobrý den nikdy v životě jsem neměl potíže s erekcí. Masturbuji prakticky denně (maximálně 1x za 3 dny) a vždy bez jakýchkoli problémů. Erekci jsem měl pevnou a vždy dobrou. Poslední cca 2-3 neděle ale pozoruji citelný pokles erekce. Samozřejmě byly i dny, kdy byla erekce velmi dobrá. Nicméně to přičítám silnému stresu z nového zaměstnání. Jak už jsem psal nikdy v životě jsem takovéto problémy neměl. Celá věc j o to komplikovanější že jsem dodnes panic, ale před několika týdny jsem s seznámil s velmi příjemnou slečnou. Jistě velmi brzo dojde i na sex, a nerad bych ji takhle zklamal. Jinak jsem zdravý muž, bz nemocí a léků (max 3x do roka chřipka) Pouze mám nadváhu. Prosím o odpověd co mám dělat? Je nutné navštívit sexuologickou ambulanci? Nebo postačí víc pohybu? Změna jídelníčku? Nebo prostě pár dní počkat bez masturbace? Velmi nerad bych ale ještě před třicítkou začal kupovat pochybné tablety s nejistým účinkem. Děkuji za odpovězení dotazu. Rád bych měl v celé věci jasno.

Odpověď odborníka:

Přemýšlím o vašem nicku (lekacek@seznam.cz). Nebo také, kolik je Vám let..., jste v kategorii 21 - 30, tedy v období, kdy člověk může být bez zkušeností v koitálním sexu, ale také už zkušenosti s koitálním sexem má. Tedy, mohlo by jít o nejistotou na počátku partnerského života, jen si říkám, proč byste Vy měl mít pochybnosti o tom, jestli budete pro partnerku dost dobrý, nemohlo by to být i tak, že se ona bude bát, že Vám to neudělá dobře, že se ona nebude zdát Vám? (Je to oblíbená představa mužů, že je to na nich, přitom je to svazuje - a ve skutečnosti se na spokojenosti v sexu podílejí oba partneři. Na vztahu Vám zřejmě hodě záleží, mžná odvozujete jeho trvání od partnerčina orgasmu - který jste si uložil jako úkol. Ale to Vás bude sex oddělovat, nikli sbližovat. Zkuste si přečíst cosi a něco o technice podle Masterse a Johnsonové - kupř. v knihách prof. Dr. S.Kratochvíla. Dr. Borovanský (Tvrdá erekce je fajn. Ale má celou řadu předpokladů, nejen tělesné, ale především důvěru ve vztah....a mužské sebevědomí je sice o výkonu v sexu, ale pak se jedná o srovnání mezi muži, kdo je lepší, nikoli o porozumění v sexu a společnosti ve společném dotýkání, líbání a zasouvání...). Za návštěvu u sexuologa nic nedáte! drb

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x