Konečník

Dobrý den, mám na Vás takový intimnější doztaz. Je to již 3 týdny co jsem musela brát ATB kvůli zánětu močových cest při kterém jsem brala probiotika. Od té doby mám bolestivou stolici a pálení při odchodu stolice. Častější nadýmání a odchod plynů né zrovna voňavých :) Nikdy jsem tyto problémy neměla. Probiotika jsem brala týden s antibiotiky a ještě skoro 14dní po antibiotikách. Krev ve stolici nemám nebo tak, ale mám strach plus svědění konečníku občas. Mám strach zda nejde o nádor. K dr se mi zatím nechce. Koupila jsem si hemostop. Prosím poradíte mi? Děkuji moc. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejspíše to souvisí s užíváním ATB. S užíváním probiotik jste nic nezkazila, ale mohlo dojít k přemnožení kvasinek. Doporučila bych navštívit praktického lékaře a provést výtěr z konečníku, ať se nasadí ta správná léčba a zbytečně se to nezhoršuje.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: