Konečník

Dobrý den, v posledních dnech jsem si všiml, že mám v oblasti řit. otvoru hmatem dobře patrnou "bouli" (či výstupek z konečníku). Přemýšlím, zda-li se nejedná o případný nádor konečníku. Ptám se takto navzdory okolnosti, že jsem před měsícem podstoupil kolonoskopické vyšetření v souvislosti s léčbou hemoroidů (s příznivým výsledkem). Může se tedy prosím teoreticky takový nádor objevit už po měsíci..? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

jestliže jste před měsícem podstoupil kolonoskopii a vše bylo v pořádku, je téměř jisté, že tak velký nádor by se za tak krátkou dobu nevytvořil, nejspíše se bude jednat o hemoroid.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x