Konizace

dobry den a prosim mohla bych se jeste zeptat?je tedy konizace nutna,kdyz se pravidelne chodi na prohlidky a citologie je ok? jinak myslite ,ze me ockovani muze ochranit je me ale 30let ockovani me je doporucovano ,konizace zatim nikoliv ,ale ockovani me uchrani jak prosim ???misa.moc vam dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Míšo! Očkování vás ochrání proti těm typům papiloma virů, se kterými jste se ještě nesetkala a kterými byste se v budoucnu případně ještě mohla nakazit. Pokud byste měla výsledky cytologie v pořádku, není důvod provádět konizaci čípku.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vše, co byste měli vědět o srdečním tepu
Články: Vše, co byste měli vědět o srdečním tepu
Kromě fyzické námahy může...
Lupus – složitá diagnóza i léčba
Články: Lupus – složitá diagnóza i léčba
Únava, vyrážka, padání...
Alergie na česnek se může projevit i bolestmi hlavy
Články: Alergie na česnek se může projevit i bolestmi hlavy
V zimních měsících, ruku v...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: