Konizace

  • Dotaz od: Vlasta Moravcová
  • Publikováno: 8.1.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den mám jít koncem ledna na konizaci čípku,po stěrech mi vyšel 3 stupeň,tak se chci zeptat jestli mohu mít pohlavní styk bez kondomu,jestli partnera nemohu nakazit.Antikoncepci mám dobrat.Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud máte pozitivní nález papilomaviru a měla jste se svým partnerem do teď nechráněný styk, pak by k případnému přenosu infekce došlo již dříve. Takže teď ho už nově nakazit nemůžete. Pohlavní styk bez ochrany mít můžete.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: