Konizace

19.4 jsem podstoupila konizaci výsledky nebyli optimální tak jsem ted 11.5 podstoupila 2 konizaci vše pod celkovou narkozou při citologii jsem byla na stupnici 5 jake to může mít pokračování děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, zálěží, kvůli jaké lézi se konizace dělala, v jakém rozsahu.může se pouze dále sledovat častější cytologií, v nejhorším případě může skončit odstraněním dělohy.vše záleží na histologii a ostatních vyšetřeních.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: