Konizace

dobrý den, je vhodné po konizaci 3.den znovu užívat Lactacyd Femina mycí emulze? popř. jiný preparát. Mám výtok, který nepříjemně zapáchá. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výtok, který nezpůsobuje problémy typu pálení, svědění, bolestí atd. je normálním průvodním jevem v pooperačním období. pokud by ze zhoršovat mohlo by se jednat o počínající zánět a je tak vhodné vyhledat lékaře a stav konzultovat podle nálezu při vyšetření

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: