Konizace cipku

Dobry den, v dubnu jsem mela mirne zmeny pri vysledcich cytologie, v rijnu mi doktorka nechala udelat dalsi cytologii a test na HPV viry. Podle vysledku me jiz v lednu objednala na konizaci cipku s nalezem "cyto opak. ASCUS, bb. blizke L SIL, HPV HR pozitivni. Rada bych se zeptala, jestli i dle Vas je operace ihned skutecne nutna, je mi totiz teprve 23 let a zatim nemam deti. Diky moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Konizace je v tomto případě vhodná a je to velmi šetrný zákrok který vaše vyhlídky na budoucí graviditu nesníží. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: