Konizace děložniho cipku

Dobrý den jsem po zakroku konizace a čeka mě dalši zakrok,protože hodnoty byli vysoké.Nastal ovšem problem,jsem těhotna 4až5tyden anavic to vypada na dvojcata a ja nevim jak se rozhodnout po vysvětleni lekare,jsou tam ryzika,navic muj pritel mel v cervnu slabou chemoterapii zaludku aja prostě nevim jak dal,tak Vas chci pozadat o radu.S pozdravem Chladova

Odpověď odborníka:

Máte 2 možnosti, buďto dáte přednost těhotenství a nebudete se nyní léčit, necháte to až na dobu po porodu. Nebo obětujete těhotenství a vyléčíte se ihned. Samozřejmě ta první možnost má riziko, že se choroba natolik rozvine, že potom už bude příliš pokročilá na úplné uzdravení. Rozhodnutí je samozřejmě jen a jen na vás, váš ošetřující lékař by s vámi měl podrobně probrat obě možnosti a přesný postup. Co se týče vašeho partnera, bylo by vhodné vyšetřit jeho spermiogram, abyste věděli, jak na tom s ev. další plodností je.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x