Konizace děložního čípku

Dobrý den,je mi 35 let,cca před 15ti lety jsem prodělala konizaci děl.čípku s nálezem č.4.V tu dobu jsem měla roční dceru.Dopadlo vše dobře,po dalších 7mi letech se mi narodila druhá dcerka a nyní po dalších 8mi letech mám opět špatnou cytologii.č.4 jsem objednaná na zákrok opět konizaci d.č. a můj dotaz spočívá v tom,zda-li budu moct mít ještě mimčo.S přítelem se pokoušíme již přes rok o miminko a stále nic.Je na vině onen nález na děl.čípku?Děkuji za odpověď.S pozdravem P.H

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vliv nález na čípku moc nemá. Mimčo mít budete moci, ale v každém případě řekněte při příjmu, že plánujete ještě děti. podle toho se zákrok provede.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: