Konizace nasledne ockovani

Dobry den preju.Mela bych na vas prosbu o mem problemu.15.12.2015 me byla provedena konizace cipku protoze me diagnostikovali CIN 1 po 2tydnech co jsem sla na kontrolu zjistili ze to mam rozlehle i uvnitr cipku ze mam CIN 3 tak musim jit znovu az za 3 mesice ale nasla jsem si lekare ktery me rekl ze se to muze bez problemu udelat driv ze uz je to zahojene a doktor ktery me delal konizaci na me tlacil at se nacham ockovat proti rakovine del.cipku Gardasilem 9 nova vakcina (USA) ja jsem proti ockovani a rekla jsem mu svuj nazor ze kdyz projdu druhou konizaci tak me stejne budou kontrolovat kazde 3 mesice tudiz by predesli kazdemu nebezpeci,tim ze se to odsrani nebudu v ohrozeni...chtela ksem se zeptat jaky mate nazor na ockovani Gardasilem ktery jeste neni u nas tak znamy a doktor na me dost tlacil a druhy doktor rikal ze vubec nemusim ze to neni vubec akutni tak se chci zeptat na vas nazor ...dekuji vam moc za vase cenne informace.. s pozdravem Iva

Odpověď odborníka:

Očkování bych rozhodně považovat za rozumné ať již si vyberete jakoukoliv vakcínu na trhu jsou nyní minimálně 3, co se týče druhé konizace nemohu odpovědět aniž bych znal přesný histologický popis materiálu z první konizace. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: