Konopna mast s thc na exém

Dobrý den, mohu se zeptat jestli se mi objevi po použití konopné masti s thc na exém pozitivní vysledek v moci nebo krvi na testech u lekare ,jestli se thc v masti vstrebava do tela.Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, je to možné, nicméně koncentrace bude stopová. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
konopí | Od: Květa | 8.4.2016 08:49
Dobrý den,
je vhodné kloktat při častém zánětu nosohltanu konopnými
kapkami?Děkuji
reagovat
re:konopí | Od: uLékaře.cz | 11.4.2016 09:40
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: