Kontaktní čočky

Dobrý den, nevím zda mi na to dokážete odpovědět. Týká se to kontaktních čoček používám iWear DD Supreme+ 1 day a vím že by se v nich nemělo spát. Jednou jsem v nich již spala a nic se nestalo, aspoň si o ničem nejsem vědoma. Ale teď máme přes noc akci, nevím zda se bude přes noc vhůru nebo se půjde spát až k ránu. Ráda bych věděla zda bude problém když je budu mít v očích přes noc. jelikož se bude pít nevím jak by mi šli pak čočky vyndat proto bych to radši řešila vyndáním až druhý den. je to možné? děkuji Ina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to jistě možné, ale nedělejte to často. Ošetřete potom čočky klasickým způsobem. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: