Kontraindikace

Dobrý den, beru AD a AP - Olwexya a Quetiapin, chtěla bych se zeptat jestli tyto léky mají nějaký vliv na účinnost antikoncepce Vreya. Děkuji za odpověď. Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den Lucie, domnívám se, že tyto léky by neměly ovlivňovat účinek antikoncepce, ale doporučila bych Vám poradit se se svým gynekologem, který má více zkušeností s ovlivněním účinku antikoncepce psychofarmaky. Děkuji za Váš dotaz a přeji hezký den.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: