Konzervativní léčba

dobrý den, mám navrženu výměnu kloubu pod palcem v zápěstí, trápí mě už i druhá ruka. Ale vzhledem k věku a skutečnosti, že jsem odkázána jen na sebe se chci zeptat, zda neexistuje nějaká jiná možnost. Obstřiky pomáhají jen částečně Setkala jsem se s pacientkou, která je na tom hůř ne před výměnou, děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Většina pacientů je s touto operací spokojena. Někdy pomůže rehabilitace - magnet, laser, ultrazvuk někdy je úspěšné ozařování aktinoterapie na radioterapuetickém oddělení .

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: