Konzumace prošlé potraviny v těhotenství

  • Dotaz od: Martina Kolmanová
  • Publikováno: 18.4.2011
  • uLékaře.cz

Dobry den, pred dvema dny jsem si na rohlik omylem namazala 14dni prosle pomazankove maslo. Chutove jsem nic nepoznala, az teprve druhy den jsem dle obalu zjistila ze je tak dlouho prosle. Druhy den po konzumaci jsem mela prujem a vecer jsem zvracela. Jsem ve 20tt tehotenstvi. Muze dojit k poskozeni plodu? Mam si dojit na nejake vysetreni? Treti den jiz jen jedekrat prujmovita stolice.Dekuji

Odpověď odborníka:

Myslím,že nemusíte mít obavy udělala jste dietní chybu jejíž následky naštěstí rychle odezněly,na plod by to nemělo mít žádný vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět středního ucha
Články: Zánět středního ucha
Zánět středního ucha...
Bradavice
Články: Bradavice
Bradavice jsou drobné kožní...
Marihuana v dětském pokoji: je důvod k panice?
Články: Marihuana v dětském pokoji: je důvod k panice?
Na zahradě nebo doma za...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Biologická léčba lupénky: dostupná jen pro vážné případy
Rakovina prostaty: 5 mýtů uvedených na pravou míru
Články: Rakovina prostaty: 5 mýtů uvedených na pravou míru
O existenci své prostaty se...
Když za nemocné klouby může lupénka
Články: Když za nemocné klouby může lupénka
V případě těchto dvou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: