Kop do holeně

Dobrý den! Před pěti dny jsem schytal kop do holeně. Ihned mi to místo nateklo, jako tenisák, nicméně chodit jsem mohl. Během cca 1 dne otok splasknul a v dalších dnech se to zlepšovalo. Dnes už ale oproti včerejšku nějaké znatelné zlepšení nepozoruji. Chodit můžu téměř bezbolestně, jen když jdu ze schodů (nebo nějak hopsám) a nastane otřes při došlapu tak to pocítím, ale nic hrozného... No, asi se chci zeptat na to jestli můžu mít zlomenou/nalomenou holeň když s tím můžu celkem normálně chodit.? Myslím, že mě trochu pobolívá modřina/naražená tkáň, nebo tak něco, v daném místě a ne přímo holeň. Předpokládám, že kdybych měl nějak nalomenou holeň tak bych to poznal..? Jaký je Váš názor? Tom

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Bez rtg snímku nelze zlomeninu nikdy vyloučit , i když je méně pravděpodobná . Doproučuji tedy provést rtg snimek

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Články: Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Hledáním příčin rostoucího...
Měření plicní vitální kapacity
Články: Měření plicní vitální kapacity
Měření plicní vitální...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: