Kopirovani v tehotenstvi

Jsem v 13. tydnu tehotenstvi.V praci jsem kopirovala dve stranky a pri kopirovani jsem nedovrela viko kopirky.Paprsek z kopirky me ozaril zrovna v urovni podbrisku.Muze to byt pro plod skodlive? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Ničeho se nebojte, paprsky nedošly k plodu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x