Kopnutí do varlat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli když muže kopnu do varlat, tak se mu může něco stát? Když toto kopání je časté a silné, může to mít nějaké následky? do jaké míry to není nebezpečné? děkuji

Odpověď odborníka:

Jedná se o citlivou oblast těla a v oblasti varlete se většinou objeví po závažnějším traumatu krevní výron, hematiom. V krajním případě by se mohlo jednat o poškození varlete nebo tepénky a žíly, kterí přivádí a odvádí krev z varlete vedoucí až ke tkáňové atrofii varlete. Určitě se nejedná o činnost, která by varleti prospěla.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: