Kopnuti v těhotenství

dobrý den chtěla bych se zeptat jsem 18tt a neteř mě nechtěně kopla do bříška v bazénu nic mi není nekrvácim a ani mi bříško neboli ale mám strach mohlo se miminku něco stát.A ještě jeden dotaz už jsem párkrát miminko cítila ale teť poslední dobou nic a kdyz tak opravdu jen slabě že jsi ani nejsem jistá je to normální děkuji za odpověď Petra

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud chcete vědět,že je vše v pořádku, navštivte gynekologa. malé kopnutí nemusí nic udělat. Pihgyby jsou v tomto týdnu cítitelné slabě, pro svůj klid navštivte gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Se syndromem studených končetin můžete zatočit svépomocí
Články: Se syndromem studených končetin můžete zatočit svépomocí
Trápí vás revma? Pak jste...
Máte zelený zákal? Držte hlavu nahoře
Články: Máte zelený zákal? Držte hlavu nahoře
V létě houfně zapomínáme na...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alkohol zažívání zlepšuje – ovšem jen v malých dávkách!
Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Články: Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Očkování proti žloutence A...
E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Články: E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Elektronická cigareta nebo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x