Kortikoidová injekce

  • Dotaz od: Kateřina Kohoutková
  • Publikováno: 17.1.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, zda kortikoidová injekce, kterou píchli příteli do kolene ovlivňuje nějakým způsobem jeho plodnost. Někde jsem slyšela, že by potom mohl být i neplodný (chtěli bychom do budoucna mimčo). Děkuji za odpověď a hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se jednalo pouze o jednu dávku, nemusíte mít strach. Takto malá dávka plodnost rozhodně neovlivňuje. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: