Kortikoidy a antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda kortikoidy ovlivňují účinek antikoncepce. Může také dojít k poruše menstruačního cyklu? Děkuji

Odpověď odborníka:

Neuvádíte, zda jde o mast nebo celkově užívané léky. Ale na účinnost antikoncepce to tak jako tak vliv nemá. Vysoké dávky vnitřně užívaných kortikoidů by cyklus ovlivnit mohly

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: