Kortikoidy a kojení

Dobrý den,léčila jsem se se zánětem vedlejších nosních dutin.Měla jsem polypy v nose.V současné době,což je 5týdnu po operaci si stále stříkám do nosu lék AVAMYS,což jsou kortikoidy.Žádné jiné léky již neberu.Chci se zeptat,jestli se mohu vrátit ještě ke kojení.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že vzhledem k tomu, že jde o převážně lokálně působící přípravek, mohla byste se ke kojení vrátit. Bylo by možná vhodné upravit dobu kojení např. tak, že byste před aplikací léku nakojila ( večer) a pak by byla v kojení pauza ( např. celou noc).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Infekce močových cest
Články: Infekce močových cest
Infekce močových cest je...
Krev v moči? Nikdy nejde o banalitu!
Články: Krev v moči? Nikdy nejde o banalitu!
Že vůbec nevíte, jakou...
Od bolesti kloubů uleví i správná skladba stravy
Články: Od bolesti kloubů uleví i správná skladba stravy
Lidé jsou různí a každému...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: