Kortizol

Dobrý den paní doktorko, léčím se s hypogonadismem. Kvůli nedořešené minulosti jsem poměrně často ve stresu. Po nasazení tst se můj stav trochu zlepšil. Asi dva týdny nazpět se mi podařilo vyhýbat stresu a můj stav se výrazně zlepšil. Lepší libido dokonce silnější stimulace růstu vousů. Bohužel nedokáži stres potlačit když přijde. Tedy k mému dotazu. Lze uměle potlačit tvorbu kortisolu? Nebo nějaký inhibitor, který by při zvýšeném stresu zafungoval proti. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem,

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to možné bohužel není. Při nadměrném stresu musíte volit jinou terapii, konzultovat s psychiatrem.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: