Korunka

Dobry den chtela bych se zeptat zda je normalni chovani pani doktorky kdyz mi nasadila korunku 3hod po obrouseni zubu? Po nasazeni to bolelo a dost mam obrouseny zub citlivy. Korunka mi vypadla par dni po nasazeni a nemohu se zbavit bolesti . Co by jste mi poradil aby me obrouseny zub a nervy neboleli. Dekuji K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji okamžitě dojít k lékaři a nechat si korunku znovu nacementovat. Citlivost je v tomto případě normální. Korunky se mohou dělat i tímto postupem. Záleží zda je definitivní nebo provizorní. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina prostaty v kostech? Mohou za to metastázy
Články: Rakovina prostaty v kostech? Mohou za to metastázy
V roce 2011 byla rakovina...
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Články: Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Naše sexualita a sexuální...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: