Kotník

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně mého zraněného kotníku. Doktor mi diagnostikoval: těžkou distorsi hlezna s part rupturou FT vazu, dostala jsem týden dlahu a měsíc sádru. Je to dobré řešní? Doporučoval by jste operaci či ne? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud je postavení v kloubu správné tak postup je jednoznačně správný. Sádra po těžších distorsích je až na 5 týdnů. Poté velmi vhodná rehabilitace kloiubu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dehydratace při průjmu vážně ohrožuje těhotné ženy
Články: Dehydratace při průjmu vážně ohrožuje těhotné ženy
Těhotenství s sebou přináší...
Ulcerózní kolitida: nemoc několika tváří. Znáte je opravdu všechny?
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x