Koupel v savu

Dobrý den, v mém okolí se objevil svrab, konkrétně u mého nedávného sexuálního partnera. Snažila jsem se vše vyprat a vydezinfikovat a napadlo mě přidat do koupele savo s tím, že do bazénu se přeci přidává také, bohužel jsem si nějak špatně přepočítala koncentranci a na celou vanu (zhruba 120-150 litrů) jsem přidala víčko sava (zhruba 40 ml), vypočítala jsem si, že je to asi 8x překročená hodnota než třeba u bazénu....v koupeli jsem byla zhruba 5 minut...už je to den a na těle nepozoruji absolutně žádnou známku podráždění, ale mám obavy jestli to nemůže mít nějaký vliv na mou plodnost...Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý večer , takto svrab nezničíte, je potřeba aplikovat přípravek Infectoscab . Co se týče vlivu na plodnost u přípravku Savo , není mi známo, že by k něčemu takovému docházelo.

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: