Kouření po tonsilektomii

Dobrý večer, nevíte za jak dlouho po vyndání krčních mandlí se může pít a kouřit? Aspoň přibližně, mám teprve 6 den po tom a zatím to určitě zkoušet nebudu.Ale třeba za 3 týdny můžu?Není to nějak nebezpečný když tam mandle nejsou?

Odpověď odborníka:

Karin, to je na vaši zodpovědnost, ale kouření a pití neprospívá vašemu zdraví celkově, můžete si počíst o rizicích zde: alkohol: http://www.ulekare.cz/Vyhledavani-u-lekare?search=alkohol&action=search&module=&from=00&where= , kouření: http://www.ulekare.cz/Vyhledavani-u-lekare?search=kou%C5%99en%C3%AD&action=search&module=&from=00&where= . Jste ale dospělá /předpokládám/ a tím pádem zodpovědná sama za sebe. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: