Kousnuti klistetem

Mam otazku ve stredu 5.9. Me bylo vytazeno kliste. Misto trochu "kouse" jde mi o to ze mam ted oslabenou imunitu, hodne jsem zhubla, navic jsem epileptik a pristi tyden me ceka operacni zakrok. Misto po klisteti je lehce zarudle, navic me boli klouby, TT byla max 37.3 ale uporne me boli hlava. Chci se zeptat kdyby bylo mozne zjistit zda jde o boreliozu nebo encefalitidu z odberu krve. Bolesti hlavy jsou opravdu uporne. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Z krevního odběru lze stanovit protilátky proti lymeské borelioze i klíšťové meningoencefalitidě. Doporučila bych vám se obrátit na svého PL. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Multidisciplinární přístup po operaci zlomeniny kyčle snižuje riziko dalších pádů
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
Chřipka a kojení
Články: Chřipka a kojení
Pomalu nastává období, kdy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Logopedické vyšetření
Články: Logopedické vyšetření
Logopedické vyšetření je...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x