Kousnutí klíštětem

  • Dotaz od: Simona Nachtigalová
  • Publikováno: 14.11.2008
  • uLékaře.cz

Před dvěma měsíci jsem měla 2 klíšťata a dosud je vidět místo po kousnutí. Jedno to místo mě začalo svědět, ale žádný velký flek nemám, jen načervenalý pupínek. Ke všemu jsem zjistila, že jsem těhotná tak mám obavy, aby to nemělo pořípadě špatný vliv na těhotenství.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dojděte si co nejrychleji na odběry k obvodnímu lékaři popřípadě se svěřte svému gynekologovi - ten taky může zařídit vše potřebné. Situace se dá bezproblémově vyřešit vhodnými antibiotiky, ale návštěvu, prosím již neoddalujte, antibiotika by měla být nasazena co nejdříve. Přeji hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: