Koutky

dobrý den chtěla jsem se prosím zeptat,asi 4týdny mám kutky na puse,používám B vit.a mám pocit,že se to horší,jak kdyby tam plíseń byla,je to možné,děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji zvýšenou hygienu, dostatečný přísun vitamínů B a C. V případě, že by obtíže neustoupily, kontaktujte svého lékaře. Hezký den!

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: